PRISLISTA

Varför ska jag investera pengar på mig själv?

Att lägga pengar på sin personliga utveckling kan kanske tyckas vara onödigt, men jag säger tvärtom! Det du investerar på dig själv nu har du med dig resten av ditt liv. Så se det som bilden ovan istället, det är du som är den värdefulla och unika pengapotten som växer genom att utveckla dig själv.

Priser och Lokal

Vid personliga möten sker coachning hemma i min bostad eller i en lokal bredvid min bostad som ligger i Blästad i Linköping. Samtalet sker i ett separat rum och jag garanterar dig att du får en rofylld miljö där vi kan prata ostört. Eftersom det inte tillkommer lokalkostnad kan jag därför erbjuda er billigare priserna.

Vid coachning på distans sker det via videosamtal eller per telefon. Det finns olika medier som vi kan ha kontakt via, bland annat Skype, Teams, Google Meet, Messenger, osv.

Kontakta mig så kan vi bestämma tid och plats eller klicka på Boka Tid nedan så kommer du till  Boka Direkt där du själv kan boka dina tider.

Prova På Pris - 50 eller 100 % rabatt!

Detta erbjudande är för dig som är ny klient och inte är säker på om du vill köpa direkt flera coachningar, utan bara en för att prova på vad coachning är. Jag erbjuder ett ”prova på pris” där du får första coachningen för halva priset (375 Kr) om du köper ytterligare 3 coachningar (på ett och samma köp). Alternativt får du första coachningen helt gratis om du köper ytterligare 6 coachningar (på ett och samma köp). Gäller även för coachning för stresshantering.

Det innebär att du betalar först fullt pris (850 Kr) för prova på coachningen och sen vid ytterligare köp av 3 eller 6 coachningar dras 425 Kr respektive 850 Kr, bort och då betalar du endast 2125 Kr för 3 coachningar respektive 4250 Kr för 6 coachningar.

Mängdrabatt

Just nu erbjuder jag samma rabatt till dig som vill köpa direkt 4 coachningar. Du får då 4 coachningar för 2625 (orginalpris 3000) Kr, respektive 7 coachningar för 4500 (orginalpris 5250) Kr.

Livscoachning

1 Coachning

Blästad

850 :-

Priserna anger per timme. Normalt tar en coachning 1 timme, men det första mötet kan ta upp till 1,5 timme för att få en grundlig kartläggning över vad du vill bli coachad i. Då tillkommer det en kostnad på 125 kr för varje påbörjad 10-minuters intervall. Hur lång den extra tiden blir beror på hur förberedd du är inför vårt första möte och hur klar du är över vad du behöver bli coachad inom.

Minimum rekommenderade coachningar är 3 stycken med cirka 2 veckors mellanrum, eftersom det är vad som behövs för att hinna reflektera och öva på nya förändringar.

Parterapi

1 Coachning

Blästad

1 600:-

Priset gäller för ett par och en coachning som varar 1,5 timme. Första mötet kan ta upp till 2 timme för att få en grundlig kartläggning över vad ni vill bli coachad i. För extra tid tillkommer det en kostnad på 167 kr för varje påbörjad 10-minuters intervall.

Minimum rekommenderade coachningar är 3 stycken med cirka 2 veckors mellanrum, eftersom det är vad som behövs för att hinna reflektera och öva på nya förändringar.

Team/gruppcoachning

10 Coachning

100 000:-

Priset gäller för teambuilding och konflikthantering på företag. I priset ingår det 10 heldagar med en månads mellanrum för god effekt.

Milersättning/researvode tillkommer enligt överenskommelse och beroende på typ av färdmedel.

För färre tillfällen kontakta mig för en offert.