KURSER

FÖRELÄSNING

EVENEMANG

KURSER

Mindfulness kurs -
10 tillfällen

öka din självkänsla -
10 tillfällen

 • Kan du säga att du älskar dig själv till 100 %?
 • Följer du ditt hjärta till fullo?
 • Känner du att du lever ett meningsfullt liv?
 • Får du och kan du ge villkorslös kärlek?
 • Lever du i nuet och uppskattar du de små sakerna i livet?

Om svaret är Nej på en eller flera av dessa frågor är denna kursen något för dig.

Självkänsla handlar om hur du uppfattar dig själv och din kännedom om hur du är. Med en hög självkänsla kan du bekräfta dig själv att du duger som du är och att du är bekväm med både dina styrkor och svagheter utan att slå ner på dig själv. Dessutom med hög självkänsla har du lätt att följa din intuition och göra dina val utifrån dina egna behov utan att känna tveksamhet. En god självkänsla byggs upp utav inre bekräftelser, dvs. att dina känslor bekräftas. Självkänsla är som grunden till ett hus, om det är i dåligt skick finns det risk att huset rasar Utan en stark självkänsla är det svårt att bygga ett tryggt liv.

I denna kurs kommer du bland annat få lära dig om:

 • Villkorslös och villkorlig kärlek och hur det påverkar dig i livet
 • Hur du bygger en bra självkänsla
 • Kärlek till sig själv – grunden till en bra självkänsla
 • Aktiva val för att få ökad meningsfullhet
 • Medveten närvaro och varför det inte finns problem i nuet
 • Olika sanningar och verkligheter och hur du med ökad acceptans kan stärka din självkänsla
 • Känna på att bli coachad och coacha andra

Pris: 2000/per person för 10 gånger, 1 timmar per tillfälle.

Låter det här intressant för dig? Skicka i så fall en intresseanmälan via formuläret på kontaktsidan. Minst 10 deltagare krävs för att en kurs ska kunna starta och därför läggs inget datum förrän det finns tillräckligt med intresserade deltagare.

Självkänskla

Gruppcoachning - kurs och workshop

VAD ÄR GRUPPCOACHNING

Eftersom vi alla är unika och har olika bakgrunder och erfarenheter är det ett väldigt inspirerande sätt att bli coachad i grupp. En person i taget blir coachade av alla andra i gruppen genom att var och en får ställa 2 frågor i taget. Tänk vilken stor spridning och hur många insikter som du kan få från flera personer samtidigt. Jag som coach finns med och ser till att coachningen går till på rätt sätt och stöttar gruppen under tiden som coachningen pågår.

Är ni intresserade att starta en kurs eller ha en workshop är det minst 5 deltagare som gäller. Kontakta mig för diskussion om ämne och offert på pris. (Pris beror på antal timmar.)

Gruppkänsla

FÖRELÄSNINGAR

Hållbar personalhälsa

Många företag fokuserar på hållbarhet inom produktionen, men färre pratar om hållbarhet inom personalhälsan.

I dagens läge befinner sig 80% av svenska befolkningen i fas 1 av utmattningssyndromet. Symtom som bl.a. trötthet, sömnsvårigheter, smärta i olika former uppkommer, men fortfarande är personen i fråga omedveten om sina varningstecken och tro att det kommer att gå över. Om inte detta negativa mönster bryts, leder det i de flesta fall till utmattningssyndrom och en långvarig sjukskrivning.

Med hjälp av föreläsning och praktisk övning med mindfulness kan det förebygga negativ stress och öka hållbarheten i verksamheten både inom friskare personal och ökad produktion.

Vill du boka föreläsning till din arbetsgrupp på temat varför det är så viktigt med återhämtning och vila och hur du uppnår detta. Kontakta Emma på knappen nedan.

Här ser du exempel på ämnen som föreläsningen kan innehålla:

 • Avslappningsövningar med mindfulness
 • Öka kunskap om hur stress påverkar kroppen
 • Vad prestationsberoende innebär
 • Hur man blir mer uppmärksam på sin stress
 • Vad som händer i kroppen vid meditation

Kontakta mig så skräddarsyr vi utifrån din verksamhets behov.

EVENEMANG

Workshop - Stresshantering

Möt Emma, Jennifer och Ann-Sofie på MEJA Hälsoteam som arrangerar en workshop för stresshantering.
 
Plats: MEJA Hälsoteam, Drottninggatan 36 i Linköping.
Datum: 7 maj 2022
Tid: 10:00 – 13:00
Kostnad: 495 kr/person inkl. fika.
 
VÄLKOMMEN TILL WORKSHOP I STRESSHANTERING!

Denna workshop innehåller föreläsningar om hur du förebygger och hanterar negativ och långvarig stress. Du får i en rofylld miljö även prova på Mindfulness och MediYoga. Utöver detta har vi en föreläsning om regndroppsmassage. Du får även ta del av fina erbjudanden denna dag.

MINDFULNESS
Det finns mycket forskning som påvisar effekterna av mindfulnessträning. Bland annat kan mindfulness minska stress, oro och kronisk smärta. Många kanske tror att mindfulness tar mycket tid och tålamod, men detta är ett kraftfullt verktyg som på kort tid kan få dig mer medveten i nuet. Med hjälp av andningsteknik och mental träning kommer du att lära dig att fokusera mer på att minska dina måsten och prestationer. Läs mer: www.emmacoaching.se/mindfulness

EMMA NORDSTRÖM är livscoach med inriktning på stresshantering och hjälper både enskilda personer och grupper i företag samt kursledare.
www.emmacoaching.se

MEDIYOGA
I Sverige är yoga som terapi och rehabilitering en verksamhet som växer, med MediYoga som en av de främsta drivkrafterna bakom utvecklingen. Stressen och den psykiska ohälsan ökar dramatiskt i samhället, så det finns idag ett tydligt ökande behov av hållbarhet och helhetssyn. MediYoga (medicinsk yoga) är en lugn och djupverkande yogaform som passar alla. Läs mer: www.mejahalsoteam.se/yoga/mediyoga

JENNIFER ASKLÖF driver idag MEJA Hälsoteam och är bland annat MediYoga- Lärare och Terapeut och guidar klienter, yogaklasser och företag till bättre hälsa och välmående.
www.mejahalsoteam.se

REGNDROPPSMASSAGE
Är en skön, rogivande och varsam massage som också är kraftfull tack vare de eteriska oljor som används. Massagen är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, stärker ditt immunförsvar, din sömn, din hormonbalans och hjälper kroppen att återhämta sig från stress.

ANN-SOFIE ÖMAN är utbildad massör i Regndroppsmassage inklusive fördjupningsdelen om mental hälsa, taktil handmassage samt svensk klassisk massage. Ann-Sofie tar emot på MEJA Hälsoteam lördagar för behandlingar.
www.mejahalsoteam.se/om-oss/samarbetspartners

Bokning krävs. Begränsat antal platser.
För bokning och mer info:
info.mejahalsoteam@gmail.com
www.mejahalsoteam.se/kontakt
072 – 738 20 44