VIDEO

Lev Här & Nu!

Ångest, rädsla, oro och ältande är vanligt att vi fastnar i och dessa kraftfulla negativa tankar skapar problem för oss. För att bli av med sina problem är lösningen att leva mer i nuet eftersom problemen skapas i det förflutna eller i framtiden. Se hela videon för mer information.

Detta är en del av min coachning som är en av mina värdegrunder för att ha ett mer meningsfullt liv. Klicka på knappen nedan för att kontakta mig om du vill veta mer hur du kan bli av med dina negativa tankar.

Villkorslös Kärlek

Det optimala kärleksförhållandet är villkorslös. Dessvärre är det ofta att vi lever i villkorliga kärleksförhållanden. De flesta utsätts för villkorlig kärlek mer eller mindre redan från barndomen och detta ger oss problem i relationer senare i livet. Se hela videon för mer information.

Som en del av min parrelationscoachning jobbar jag med att ta reda på vad varje partner i relationen har för behov och därefter försöker vi tillsammans hitta en gemensam väg att tillgodose båda partners behov. Klicka på knappen nedan för att kontakta mig om ni vill veta mer hur ni kan få en bättre kärleksrelation.

Släng din offerkofta!

Har du kronisk smärta som hindrar dig att göra saker som du tycker om att göra? Är du din sjukdom och låter du den styra ditt liv? Tycker du synd om dig själv? Här är tips på hur du kan leva ett mer meningsfullt liv trots kronisk smärta.

Jag har egen erfarenhet av detta och coachar dig gärna till ett mer positivt förhållningssätt till din kroniska smärta. Klicka på knappen nedan för att kontakta mig om du vill vet mer om hur du blir av med din offerkofta.